Novinky

arr3Nový rytecký balíček  Představujeme Vám zcela nový Základní rytecký balíček! V úzké spolupráci s Pavlínou... arr3"Pravou krásu může objevit jen ten, jehož duše činí z neúplného úplné."Toto poselství z Knihy o čaji je jednou z ústředních myšlenek tvorby pana Yukito Nishinaky.... arr3Certifikát Prověřená společnost Naše firma získala Certifikát Prověřená společnost dokládající pozitivní ohlasy... arr3Projekt podpořený Evropskou uniíFirma POLPUR spol. s r. o. byla úspěšná při získávání podpory pro další výzkumné a vývojové... arr3Návrh přesně řízeného kyvu pro stroj na opracování optických elementůV rámci účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje podprogram 2.2 - Regionální inovační... arr3Měření granulometrie Nově nabízíme měření granulometrie sypkých materiálů na přístroji CILAS 1090L.   Cena jednoho...

Nejprodávanější

cena 347 Kč
skladem
cena 40 Kč
skladem
cena 180 Kč
skladem

Kontakt

POLPUR, spol. s r.o.
Kudrnáčova 1287
51101 Turnov
tel: 481 311 581
fax: 481 313 581
polpur (a) polpur.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Polpur spol. s r.o., se sídlem Kudrnáčova 1287, Turnov, IČ  15043568, zapsaná u OR Kraj.soudu v H.Králové Rg. C/427 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů