Novinky

arr3Lapi a Křišťálové glóbyV rámci pořadu Události v regionech na ČT1 (15.5.2019) byla reportáž z karlovarské sklárny Moser.... arr3CNC opracování tvarově a rozměrově komplikovaných skleněných elementůOd září 2018 do března 2019 jsme úspěšně řešili projekt "CNC opracování tvarově a rozměrově... arr3Nový rytecký balíček  Představujeme Vám zcela nový Základní rytecký balíček! V úzké spolupráci s Pavlínou... arr3"Pravou krásu může objevit jen ten, jehož duše činí z neúplného úplné."Toto poselství z Knihy o čaji je jednou z ústředních myšlenek tvorby pana Yukito Nishinaky.... arr3Certifikát Prověřená společnost Naše firma získala Certifikát Prověřená společnost dokládající pozitivní ohlasy... arr3Projekt podpořený Evropskou uniíFirma POLPUR spol. s r. o. byla úspěšná při získávání podpory pro další výzkumné a vývojové... arr3Návrh přesně řízeného kyvu pro stroj na opracování optických elementůV rámci účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje podprogram 2.2 - Regionální inovační... arr3Měření granulometrie Nově nabízíme měření granulometrie sypkých materiálů na přístroji CILAS 1090L.   Cena jednoho...

Nejprodávanější

cena 1 842 Kč
skladem
cena 695 Kč
skladem
cena 800 Kč
skladem

Kontakt

POLPUR, spol. s r.o.
Kudrnáčova 1287
51101 Turnov
tel: 481 311 581
fax: 481 313 581
polpur (a) polpur.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů